maanantai 4. maaliskuuta 2013

kirjoitan kännykällä part miljoona

Vittu en jaksa. Tämä päivä on ollut hirveä. Luulin joskus että tämä tulee menemään hyvin syömisen kannlta. Noh johonkin viiteen-kuuteen saakka menikin hyvin. En syönyt mitään. Vasta sitten äiti pakotti syömään kananmunaa ja pyttipannua. Hän antoi vaihtoehdot: joko otan ruokaa itse ja syön tai hän mätää lautaselleni ruokaa ja syön. Valitsin ensimmäisen ja söin. Join parisenkymmentä litraa vettä ja menin oksentamaan fiiliksillä "vitun sama jos se kuulee, nää ruoat ei jää miun sisään!". Noh ei se kai sitten kuullu. Mutta ruokaa varmasti jäi miun sisään.. Vittu.

Illalla kaikki riistäytyi käsistä. Kaveri tuli puhumaan miulle galleriassa ja sanoi että meidän yksi toinen kaveri oli ajanut kolarin. Juu kyllä hän on meitä vanhempi, olen itse 14.. Kuitenkin aloin pelkäämään ja ahdistumaan. Rekka oli ajanut kolmion takaa hänen autonsa kylkeen. Ei hän kuollut tai mitään. Meni ambulanssilla sairaalaan ja siellä on kai nytkin.. Hän ei siis ole minulle mitenkään läheinen, tunnen hänet netistä. Joo irc-galleria.. (y)

Minua ahdisti tuo niin paljon etten kestänyt kontakteja ihmisiin.. Kone kiinni, rage poikaystävälle kännykällä ja veitsi käteen. En tehnyt sillä mitään. Istuin veitsi kädessä ja itkin sisäisesti. En kuitenkaan antanut valtaa sairaalle äänelle joka päässäni huuti ja halusi nähdä verta. Annoin vallan ahmijalle.. -->keittiöön --> karjalanpiirakka, mehua, vettä, joku outo rinkelihommeli(?), vettä, keksejä, vettä, vettä, vettä vettä --> vessaan ja oksentamisen yrittämistä. En saanut oksennettua kaikkea, en varmasti. Alkoi sattua rintaan ja nyt tunnen miten sydän lyö ihan outoon tahtiin ja agsggahs... No ihan sama.

En ala edes ajatella että "huomenna sitten" koska vitut, en kuitenkaan pysty mihinkään.

Minua ahdistaa lukea kaikkien täydellisten blogeja koska ne on laihoja ja onnistuu kaikissa jutuissa ja on vaan täydellisiä. Mie oon tämmönen löllyvä ruma läski ja en jaksa enää. Haluisin taas vaan viillellä kaiken ihon auki mut en voi koska adaghaja en vaan haluu joutuu siihenkin kierteeseen taas...

Kirjotan tätä kännykällä ja nyt käyn nukkuu. Hyviä painajaisia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti