tiistai 25. joulukuuta 2012

Patikointia ja lasi vettä

Haluan hehkuttaa tätä päivää. Ei siinä ole mitään hehkuttamista, joten olisi ehkä parempi käyttää sanaa ''kertoa''. Kuitenkin, päivän tapahtumia..

Heräsin kun kaverini soitti minulle ja pyysi minua patikoimaan. Äiti teki minulle kaksi leipää, en syönyt niitä vaan laitoin ne hyvään talteen aka lipastoni laatikkoon. Aamupalani oli lasi vettä.

Patikoimme jossain metsän keskellä, ja kun pääsimme laavulle niin.. No olimme laavussa.. Koska kaverini oli tehnyt jotain eväitä, jouduin syömään puolitoista joulutorttua ja kaakaota. Sitten kävelimme takaisin eli pois sieltä metsän keskeltä. Oli vähän pimeää ja muutenkin slenderiä.. Lähdimme kotiin kun olimme samoilleet jossain pimessä keskellä ei mitään päälle kaksi tuntia.

Kun tulin kotiin, söin vajaan desin lohi pastaa.

Kaikki ajat tuolla välissä olen ollut koneella ja tämä on nyt hyvin sekavaa koska on kiire kirjoittaa ja asdasd. Ihan sama..

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voipaska nyt sdhsadjasdadadjasdjhhskd miks tuossa on vieläkin toi kuva. Ja en tiiä näätkö sitä kommenttii jostain mut sitä vaa et sie pikkunen siun pitää syödä ja tekee ihan pahaa lukea näitä ja asdkjsass ;__;

      Poista
    2. En nää sitä kommenttia. asdfgh kun ei pidä, tai siis en tiiä.. :/

      Poista