lauantai 26. tammikuuta 2013

En keksi otsikkoa koska olen niin vitun paska kaikessa

Roses are red, violets are blue,
I am fat so fuck you too.



Minua vituttaa, kaikki, taas, vittu, vitun, vittu. Kiroilen liikaa, kai. Ja käytän pilkkua liikaa, näköjään. Ihan vitun sama, ketään ei kuitenkaan kiinnosta.

Viime viikko meni niin vitun paskasti että en ees jaksa ajatella. Okei ajattelen ihan koko ajan, mutta en haluaisi ajatella. Vanhempani ja kaverini käytännössä pakottavat minut syömään ja se ahdistaa. Koulussa on sitä vitun köksää kolme kertaa viikossa, koska minut laitettiin väkisin sille kurssille, se ahdistaa. Koko tämä jakso koulussa on ollut ahdistava, koska köksä. Onneksi tämä loppuu kohta. Enää viikko (okei en oo varma) tätä helvettiä jäljellä. Sitten alkaa uusi jakso, ja luultavasti olen sittenkin ihan yhtä sekaisin ja sagfashg.

Asdasfsd en tiedä ikinä mitään ja olen ihan sekava ja en jaksa enää ajatella koska ei ole vittu väliä jos on niin helvetin asdasfas... Kirjakielikin kusee. Ei voi mitään.

En vieläkään osaa oksentaa, ja haluan käyttää veistä johonkin tarkoitukseen. Yritän kuitenkin olla tekemättä mitään, koska poikaystäväni olis ihan mad jos se huomaisi yhtään lisää arpia tai mitään missään...

Kiitos ja hyvää yötä aka hyviä painajaisia toivoo joku joka vihaa itseään ja ei jaksa enää ja suunnittelee itsemurhaa joskus öisin.. (: Joskus aka usein 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti