keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Say cheese..!

Söin aamulla, oksensin kaiken. Tai ainakin toivon ja oletan niin, sillä sisältäni ryöppysi kiitettävä määrä jotain minkä sisältö ällöttää minua tällä hetkellä. Leipää, juustoa(!!) jogurttia, marjoja.. Hyihyi onneksi oksensin.

Koko loppupäivä meni hyvin. Tai no, iltaan saakka.. Söin pastaa, en mättänyt sitä kaksin käsin tuhottomia määriä, mutta silti söin. Tämän jälkeen söin vielä ruisleivän, ja jo toisen kerran tänään söin juustoa. Ensimmäisellä kerralla tuo keltainen outo hiirten herkku tuli kiltisti ulos sisältäni, mutta nyt en voi oksentaa. Äitini on kotona. Tämä tarkoittaa sitä että se vitun juusto jää pastan ja ruisleivän ohella sisälleni. Fuck yeah!

Alkaa tuntua että jokainen postaukseni on vain epäonnistumista. Ei ikinä onnistumisia missään, aina vain liiallista syömistä.. Ja lisää syömistä, ja vielä vähän syömistä... En vain jaksa enää.

Kirjoitan tätä kännykälläni koska koneeni vittuilee minulle eikä käynnisty..

2 kommenttia:

  1. minkä mittanen ja painonen sä oot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku on kysynyt tätä samaa aikaisemminkin, mutta koska Anonyymi niin en voi tunnistaa :Dd Mutta siis hyi, oon 166cm tai no se on mitattu joskus syksyllä.. Paino heittelee 50-53kg välillä. Oon valas :/

      Poista